Slovenščina English
Dobrodošli! Lahko se prijavite ali ustvarite račun.
Vaša košarica je prazna!

O nasMAI BANI je spletna trgovina, ki vam ponuja samo najboljše izdelke, ki:

SO naravni/organski ;  SO veganski (ne vsebujejo živalskih sestavin) ;  NISO testirani na živalih.

Težko je najti izdelke, ki v popolnosti zadoščajo vsem naštetim kriterijem,  še posebej težko pa postane, če želimo najti takšne izdelke na enem samem mestu.
Nam je uspelo. Poiskali sem najboljše in jih pripeljali v Slovenijo. Tako vam, v skrbi za živali in okolje, danes in z vsakim dnem znova s ponosom ponujamo samo najboljše naravne, veganske in cruetly free izdelke.
Zamenjajte svoje domače poličke sintetičnih izdelkov, polnih kemikalij, z naravnimi in veganskimi izdelki, ki niso bili nikoli testirani na živalih.

Kupujte brez slabe vesti, kupujte na mai-bani.si.

Dobrodošli!

vaš MAI BANI

Bodite del nas tudi na Facebook-u:

MI NAGRAJUJEMO VAŠO ZVESTOBO, ZAUPANJE IN MNENJE:
 
DARILNE TOČKE - NAKUP - z vsakim nakupom lahko pridobite 3% vrednosti nakupa v obliki "darilnih točk". Točke lahko uporabite delno ali v ceti že pri vašem naslednjem nakupu in/ali v katerem izmed nakupov v prihodnosti. Neporabljene točke vam ne zapadejo in se vseskozi seštevajo. Za pridobitev "darilnih točk" morate biti registrirani.
 
DARILNE TOČKE - VAŠE MNENJE - če v roku 14 dni po prejetju naročenih izdelkov, za kateregakoli izmed teh prejetih naročenih izdelkov napišete svoje iskreno mnenje na spletno stran pod zavihkom "ocene-mnenje", vas nagradimo z dodatnimi "nagradnimi točkami". Za pridobitev "darilnih točk" morate biti registrirani.


VELEPRODAJA

 
Baby Organics na voljo tudi:
- v spletni trgovini www.mamina-maza.si

MAI BANI je ekskluzivni uvoznik za nekatere blagovne znamke. V kolikor se zanimate za prodajo katere izmed blagovnih znank naštetih na naši spletni strani, nas prosim kontaktirajte na email naslov info@mai-bani.si.
 
 
HVALA, KER STE Z NAMI IN SMO SKUPAJ ZA ŽIVALI!
 
Back to Top